söndag 12 april 2015

Arbetsam.....

Fröken hjälpredan :)

Dagen började i kärlek, en flickvän och ett mys, det kan inte bli bättre alltså. Efter frukost lämnade vi fröken flickvän vid tåget, hon skulle på utfärd med några vänner. För mej och myset väntade en heldag i varandras sällskap.
Vi tog hand om kamphundarna och vi började gräva i trädgårdslandet. Det har börjat kittla i fingrarna.
Lite kaffe i söderläge och fortsatt arbete.



Uppochner typ.....

Vad det gäller åkomman med dom små öronkristallerna så höll dom sej faktiskt i ganska bra schack, ett par små anfall var allt och dom störde mej inte allt för mycket som väl var.

På eftermiddagen tog vi med oss morfar på utfärd. Vi körde till Hörvik och till mathaket fiskerian. En helt underljuvlig måltid intogs med utsikt över havet. Ljumma vindar, underbart sällskap och super god mat. Ett bra val alltså.

När vi körde därifrån mätta och belåtna drog vi inom Mjällby kött och video (Extra) där skulle det investeras i fröer för trädgårdslandet och en säck jord för att plantera alla penséer vi har köpt på oss.
En av Mollies dagiskompisars mamma jobbar i butiken och hon gav Mollie en lite bukett påskliljor. Dessa skulle hon klippa och sätta i vas, vasen skulle sen placeras på nattduksbordet. När det var gjort var hon väldigt nöjd.

En dag med mycket grävande och god mat avslutades i soffan och ett par avsnitt med nya favoriten, "Sofia den första"  en gullig serier.


Smarrigt....
Blombukett :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar