lördag 11 april 2015

Kristaller.....

Såpbubblor....


Myset vaknade mitt i natten och jag gick in för att natta om henne, när jag återgick till min säng och kröp ner fick jag en kraftig yrsel attack. Jag somnade och funderade inte mer på det.
På morgonen var allt som vanligt. Jag körde in till tandläkaren som hade missat att kolla mina slemhinnor sist jag var där. Allt så bra ut, men när jag skulle resa mej upp från stolen höll jag på att tuppa av av yrsel. Jag fick sätt mej ner igen och samla mej lite.
Jag reste mej igen och gick ut, för att komma till bilen fick jag stödja mej mot husväggarna jag gick förbi. Nu blev jag skraj, vad tusan är det som händer?

Jag satte mej i bilen och jag blev med ens stabilare, jag körde hem och tog mej vidare upp till undantaget, yrseln fanns kvar så jag beslutade omgående att ringa vårdcentralen.
En eftermiddagstid bjöds jag på.
Myset och jag åkte in med fröken flickvän, doktorn kollade trycket och det var något lågt men borde inte påverka mej, öronen såg fin fina ut så det var ingen propp där. Läkarens utlåtande blev kristaller i örat, det lät ju exklusivt.
Detta var helt ofarligt (så länge man inte ramlar av yrseln) och jag fick ett litet träningsprogram som jag skulle följa. När detta yra skulle upphöra hade han dock svårt att säga. Inom 14 dagar annars skulle jag återkomma.
Jag informerade om att jag har ett maratonlopp om tio dagar och frågade om det skulle vara bra då.
Svårt att veta blev svaret, hmm tack för det liksom.

Kakbak....


Vi tog en tur till bibblan och lånade lite nya böcker. Och när vi ändå var i stan så tog vi en fika på en uteserveringen, en plats i solen gjorde underverk på kropp och själ. Detta mysande fortsatte sen i palatset, grillen startades upp och svinet låg risgt till. Underljuvlig doft spred sej över byn.
Lättlevt.

Jag fick information om att jag ska åka till Finland med jobbet, detta blir väldigt spännande, lärorikt och roligt, dock är det en del saker som måste planeras på hemmafronten för att få det att funka. Jag tror att vi har en bra plan för att lösa det. Logistik är nämligen en av mina starkaste grenar ;)

Till kvällssaga för myset så läste jag en nylånad bok om mumintrollen. När jag läste den började jag gråta. När Mollie somnat tog jag med mej boken och bad fröken flickvän läsa den, jag ville se hennes reaktion. Hon ställde sej frågande till varför jag bett henne läsa den och då informerade jag henne om att jag börjat gråta. Är det knäppt frågade jag?
Ja ganska blev svaret.
Jag är tydligen en känslig tjej jag.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar