torsdag 9 april 2015

Krock....



Tillbaka till jobbet och myset var tillbaka på dagis, vi tänker oss en kort vecka. Och med det fantastiska väder som nu börja visa upp sej oftare och oftare så blir det trevligare att vara hemma lite mer.
Det var kul att komma till jobbet efter långhelgen, skämten avlöste varandra.

Jag har pysslat med lite allt möjligt, ett par tänkta studiebesök håller på att planeras, ett till Varberg och ett till Sundsvall, detta kräver lite tid av mej.
Speciellt det till Sundsvall, men det ska bli väldigt spännande och lärorikt.

Löpningen har jag legat lite lågt med, en mil i går och jag kände mej allt annat än fräsch, hade det kommit någon och erbjudit mej lift hade jag inte tvekat en sekund att hoppa in i kärran. Frågan är om det är något i kroppen som inte riktigt släppt loss eller om jag helt enkelt har för många mil i benen just nu.
Jag hade i alla fall småbyxor och ticha på mej, det var helt underljuvligt.

Jag fick banning på dagis för att jag inte lämnat in om semestern i sommar, problemet just nu är att jag inte vet när jag ska vara ledig.
Fördelen är att mysets dagis ska vara öppet under sommar sammanslagningen, nackdelen är att det inte är några ordinarie fröknar, dock lovades det kända vikarier vilket är bra. Och sen är hon ju en stor tjej nu.


Test av mammas jobbajacka...

Nu ska myset till tandläkaren för en kontroll efter en krock med mammans knä.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar