måndag 27 april 2015

Ny bok på gång...

Nya boken...


Att kliva upp till doften av nybakat bröd tillhör inte vardagen precis, men det var precis vad jag gjorde på söndagsmorgonen. Fröken flickvän hade varit uppe tidigt och snott i hop brödbaket. Lyxigt.
Efter frukost gick vi ut, det var dags att vårfixa lite.
Myset var inne och pysslade, pyssladet slutade med att hon levererade en fix färdig bok. En bok till sin mormor. Det kan vara så att det bor en liten författare i lilla fröken Vilhelmsson. Lik sin mor ;)

Jag klippte gräset och fröken flickvän planterade hallonplantor. Nu har vi lite blandade godsaker i palatset som ska låta sej väl smakas i sommar. Rabarbern är långt gångna så snart står det en paj i ugnen. Längtan är stor.

Altanen sopades av och trädgårdsmöblerna sattes ut. Nu kan sommaren komma när den vill.
Svärfar kom med bakelser och det satt fint efter jobbet i trädgården.
Efter bakelsen kom Mr dåligt samvete och hälsade på. Hopp i löpartightsen och dojorna och i väg. En liten runda enbart för att känna på kroppen efter maran. Kroppen kändes urstark och i topptrim. Den känslan alltså.
Jag har ett lopp nästa helg som jag inte precis förberett mej för men efter gårdagens svar på att kroppen är i balans ser jag inga problem att springa fjärde sträckan på Humlestafetten, de ska bli riktigt skoj.

Det fick bli ett bad på kvällen, myset hade sprungit barfota i nyklippt gräs så hennes fötter var mer svarta än vita.
Vi tryckte ner oss i soffan efter badet och bara var. Jag kommer vara på resande fot nu i några dagar så den stunden sittandes tätt ihop är så otroligt viktig både för henne och för mej.


Inga kan mysa som vi :)


Jockap.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar