fredag 10 april 2015

Old Lady....



Efter en krock med mitt knä kändes det klokt att kontrollera mysets tänder.
Den ena framtanden var något lös men inget att bry sej om. Hon fick en hel undersökning och inga hål hittades. Det polerades bort lite tandsten som uppkommit och tydligen kan det bero på ett salt saliv, man lär sej alltid något nytt.
Hon var super duktig och med det fick hon välja två små saker i leklådan, hon valde ett suddgummi och en liten hårklämma.
Vi körde till dagis och där följde en utförlig rapport om hur det varit hos tandisen.

Jag tog lite flexledigt och kom mitt i morgonbönen, några frågor fick svar men några nya frågor uppkom, detta är den eviga cirkeln känns de som. Intressant givetvis :)

Jag fick ringa försäkringsbolagen angående mysets tänder två försäkringsbolag underrättades och det enbart för om det skulle bli några framtida bekymmer med hennes garnityr. Skönt att veta att man gör vad som är rätt och vad som förväntas av en som vårdnadshavare. Rustar för framtiden.

Innan hemgång råkade vi ut för ett allvarligt tillbud, ingen skadades men det hade kunnat gått riktigt illa. Dessa saker få mej att tänka på om...om det varit någon i vägen, om någon gått där, om,om,om. Jag får en obehags känsla i hela kroppen. Jag mår inte bra av dessa om.

Med detta i sinnet for jag mot dagis för att hämta mitt mys. Hon hade för dagen informerat fröknarna om att jag och fröken flickvän ska gifta oss. Dagis fröken berättade att det bara varit fem barn på dagis och med det så hade det blivit mer invecklade samtal. Jag gillar när det finns tid för barnen att sitta och prata och filosofera, sen behöver ju inte allt vara sant eller verklighet, men jag tror att det är bra.

Efter dagis väntade ridskolan, för dagen fick vi tant Ronja, hon är en old lady. Hon pallar halva passat sen kroknar hon något. Myset borstade henne efter ritten och hon fällde väldigt mycket.

Inom affären och inköp av penseer sen åkte vi hem och nattning skedde omgående, det hade varit en fullmatad dag.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar