måndag 6 april 2015

Påsk....



En påskhelg som innehöll det mesta är nu över.
Vi körde mot Kalmar och där var vårt första stopp, lite bus på ett lekland och lunch på IKEA sen var vi rustade för ytterliga mil i bilen.
Väl framme vid stugan fixade vi till allt som skulle fixas till sen väntade löpning. Jag brände iväg och turen bjöd på väldigt blandade underlag. Lite asfalt, lite sandstrand, lite ängsgräs och så lite go sankmark, jag ogillar att bli blöt om mina fina skor men här fanns inget återvändo. På naturreservatet ut med Ölands östkust var det väldigt blött. 18km och dyngsurar skor var vad jag fick med mej hem till stugan.

Barnen valde varsitt rum, varför vet jag inte, en ville sova i våningssängen och en ville sova på övervåningen, lilla mini fick inte välja, hon fick rummet med spjälsängen :)
En mysig kväll med tända ljus och fröken flickvän i soffanshörn, det var livskvalitet det.



Morgonmys, frukost och rustning för utfärd. Vi drog mot lilla orten Runsten och där var det påskfest som sällan skådats. Hoppborg, våfflor, karuseller och ansiksmålning.
När vi fått nog där åkte vi till Borgholm och käkade påskbuffe.
Hemma igen och jag ogillar att springa när jag ätit en stor middag men för dagen brydde jag mej inte, jag skulle ut. Benen var lite småsega men turen slutade ändå på milen. Det är behövligt för uppladdningen för nästa mara.
Kvällen slutade med mys i soffan och fröken flickvän drack vin och hon hade även tänkt på mej, en alkoholfri Mariestad öl korkades upp.
Jag drack ett par klunkar men efter dom fick jag ursäkta mej och övergick snabbt till mitt vattenglas. Vatten är min grej helt klart.





En god natts sömn och jag började morgonen där jag slutade dagen innan. Ännu ett löppass och det redan halvsju på morgonen. Nu var det en något mindre kilometermässigt, men på fastande mage och sankmark och sand under sulorna så var turen tuff. åtta kilometer senare kom jag hem till en tallrik gröt och en kopp kaffe.

Alla lastades in i bilen och nu var målet Böda sand. Vi tog oss in på området via utryckningsvägen och letade oss fram till en lekplats, där hängde vi en stund sen tog nyfikenheten över stranden överhand. Tjejerna sprang på sanddynorna och åkte kana nerför. En underljuvlig stund.
Kvällen slutade inte riktigt lita mysigt som dom andra kvällarna, myset blev lite krasslig och kräktes. Jag rörde mej mellan kaffekoppen och spyspannen.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar