torsdag 2 april 2015

Skärdagen.....

Risigt....


Möte från morgon till middag, planen var till middag sen att vi drog över nästan en timme de får man ha med i beräkningarna. Jag tror att alla var lite påskhumöriga för det var ett glatt och effektivt möte trots att vi drog över på tiden.
Jag kunde bocka av en del saker på min riskanalyslista vilket kändes väldigt bra. Ibland känns det som att det bara läggs på fler och fler och att det aldrig försvinner några. Jag har över 100 punkter vilket är superbra. Men det genererar samtidigt en väldig massa jobb ;)

Jag lyckades bryta mej från datorn halv fyra och jag körde bums till mysets dagis. Hon var ute och när hon såg mej blev hon sjövild.
Hon hade nämligen gjort påskpyssel och det var hon givetvis superstolt över.
Vi drog hem och hämtade upp fröken bonus sen for vi upp på berget.
Något sent påkommet det där med påskris men bättre sent än aldrig som det bruka heta. Båda fröknarna fick klippa med sekatören, det måste vara rättvist och med ansvar växer dom.

Mollie informerade mej om att den kommande dagen heter skärdagen, jag gjorde allt för att hålla mej för grin, men det var omöjligt. Det är dundermysigt med alla små olika ord och meningar som dom små levererar.
Skärdagen betyder påskfest på dagis och önskan från min dotter var att hon skulle få vara kyckling. Om det blir så återstår att se.

Nattningen var en seg nöt att knäcka, två böcker lästes och jag sjöng om trollmor och alla hennes trollungar, jag började på elva stycken och slutade på en. När jag kom till en så sov två av tre barn. En återstod alltså och fröken flickvän fick angripa nattningen av Mollie mys Vilhelmsson när hon kom hem från sin kvällsträning.

Pyssel....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar