torsdag 14 maj 2015

Bullbak...

Vintermössa är skönt :)


Efter ännu en tuff natt med klåda och ett bad klockan tre tog vi ännu ett bad under morgonen, det badet gjorde susen och myset sov sen tryggt och lugnt fram till middag, jag sov lite jag med vilket var behövligt. Vi gick ut en sväng och vädret var mer skiftande än i April.
Mollie envisades med att ha mössa och vantar på sej, hon sa att det hjälpte mot klåda, ja,ja ha det om du vill blev mitt svar.
När mormor kom hem från sitt jobb så hängde hon och myset ihop som yin och yang. Jag tog en löptur med en öppen himmel. Det bara öste ner vätska från dom mörka molnen.

Efter middagen gick jag ut med frågan om någon ville baka, jo,jo självklart att det fanns intressenter till den uppgiften. Dubbel sats kanelbullar bakades vilket resulterade i ett hundratal smarriga bullar.
Som vanligt kroknade dom små, jäsningen tar knäcken på dom, vänta är inte riktigt deras grej, inte att vänta på bullar i alla fall.




Natten blev jävlig igen men just där och då gav jag upp, man orkar inte hur mycket som helst och mitt mått rågades. Vi la oss i soffan tillsammans och med trygghet och pill i mammas hår somnade myset omgående. Tänk vad lite närhet kan göra, de kan försätta vattkoppor ;)

Tidigt körde jag till jobbet och myset hängde med mormor, dom hade skrivit i nya skrivböcker och som väl var hade det ätits ordentligt. Näring gör även det underverk.
Jag möttes av en pigg dotter och det kändes mer än bra. Hon var tillbaka och jag såg fram emot en lång natts sömn.
Innan godnatt för oss äldre så tittade vi klart på en mycket intressant film. Det sjunde inseglet av Ingmar Bergman. Kultur på hög nivå.




Spännande....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar