fredag 15 maj 2015

Tillsammans.....

Gung, gung....


En hel natts sömn, jo jag tackar ja. Förvisso var jag inne ett par gånger hos myset för hon pep lite men det var inga raseriutbrott. Lite kärlek och lugnande ord sen sov hon igen.
Att vakna upp utvilad och att två små tjejer kommer och kryper upp under täcket hos mej det är ljuvliga mornar det. Vi började prata om sniglar och jag blev informerad om att sniglar hade slem som gjorde att dom kunde förflytta sej, fröken bonus hävdade bestämt att det var lim inte slem som dom använde sej av, jag fnittrade och frågade självklart igen vad det var som gjorde att dom kunde röra sej.
- Lim kom då igen. Hehe så himla roligt att höra på dom små ;)

Trissen satt i badkaret redan klockan sju, vill dom bada så varför inte. För Mollies del var det bra för ruvornas del, de svalkar och den obefintliga klådan försvann helt. Skönt.
När trissen var klara med badet stack jag iväg på en löptur. De var ett segt och tufft pass, jag kände mej inte i högform precis, jag hoppas det berodde på att jag sprang på fastande mage. Ett litet tåskav tvingade mej till att stanna till och ta av skor och socken.
På mina två mil jag avverkade mötte jag en mängd veterancyklar, tydligen var det något sorts veteranlopp i stan. Kul var det i alla fall att se så många olika sorters cyklar.


En lekandes triss :)

Lite kaffe på altanen väntade mej när jag kom hem, jag fick sällskap av svärfar och studsande små barn. Allt kändes enkelt och enklare skulle det bli.
En snabb dusch och en väska med mat packades och sen lämnade vi palatset och körde till stranden.
Över tre timmars njutnig följde sen. Glada lekande barn, svärföräldrar att prata med och en flickvän att vara nära.
En vän och hennes dotter kom och sällskapade oss och leken barnen emellan var fantastisk att se. Vi vuxna låg på en filt i en svacka där det var vindstilla och solen bara vräkte ner på oss. Att ligga där och filosofera och prata med vuxna människor var helt underbart. Vi grillade korv och åt kanelbullar och barnen bara lekte.
Efter gungandet, leken och känning på vattnet gav vi oss iväg i samlad trupp för att köpa glass.
När glassarna var uppätna for vi hem och utomhus aktiviteterna fortsatte sen några timmar till.

Myset hade bestämt middagen och det blev tacos, hon hjälpte mej att hacka gurka, det känns super att få hjälp i köket.

Livet var så lättlevt och det blev helt klart en dag att lägga ner i braigadagar asken. Lycka.

Kyligt...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar