måndag 8 juni 2015

Draken....

Spring, spring....


Gröt i magen och lite tennis med min tös. Så startade min söndagmorgon, den fortsatte sen med en löptur där jag fick sällskap av fröken flickvän och myset som hejade på från pakethållaren. I bland ville hon hålla mej i handen när jag sprang, men det är inte alltid så lätt att hålla takten.
När jag ändå var svettig och ofräsch tog jag en vända med röjsågen i hästhagarna. Strömmen ska ju helst fungera.

Lunch och tanken var stranden med kusinerna men med det muliga vädret sjönk humöret och engagemanget. Vi blev hemma och jag körde lite ved. Fröken flickvän planterade blommor och Mollie korsförhörde morfar om vad verktygen hette i hans verkstad. Jag gillar hennes intresse för alla möjliga saker.

En lite skogspromenda med kamphundarna och sen väntade mat på vägga rökeri. Fantastisk god mat. Trevlig personal och snabbt och smidigt. Så enkelt, bra och gott. Sällskapet var det inget fel på de heller, det var mina föräldrar och mina svärföräldrar. Ett toppen gäng alltså ;)

Lite häng i soffan fick det bli innan det åter var dags att packa väskan. Det väntar arbete i Stockholm i dagarna tre. Det är mycket resande just nu. Puh....

Upp i det blå....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar