måndag 22 juni 2015

Funderingar och Småland....

Tjoho....


Vet du hur jag blev till mamma?
Först simmade en massa fiskar runt i magen sen kom dom fram till ägget, sen blev dom grodyngel och sen en stor groda och sen kom jag ut.
Hehe ok, jag har en annan historia jag och den ser lite annorlunda ut.
Jag älskar när mitt mys är helt övertygad om att hon vet hur saker och ting gått/går till, det låter så självklart.
Hon pratar mycket om hur barn blir till och hon pratar väldigt mycket om liv och död.

Efter vår lilla pratstund gick vi upp och jag hoppade i löpskorna bums. En liten halvmil innan gröten slog jag till med, det har varit en bra löphelg vilket har varit behövligt.
Dusch och frukost sen drog vi iväg. Dagen utflykt gick till IKEA. Myset lämnades in i Småland för första gången och hon gillade det mycket. Jag gillade det jag med, det var minsann ordning och reda på säkerheten.

Fröken flickvän och jag jobbade i ett rysligt tempo, fullt fokus på det vi skulle ha sen drog vi till nästa avdelning. Vi hämtade upp Mollie och hon blev glad av att se oss och hon skulle självklart berätta vad hon pysslat med.
Vi gick och åt lite köttbullar medan vi lyssnade på henne. Hon hade målat Dora teckningar och hon hade hoppat i bollhavet. Kanon.

Vi plockade till oss alla sakerna och lastade King caben till max sen bar det hemåt med några småhål i pengabörsen.
Eftermiddagen blev en lugn tillställning vi var trötta allihopa efter dagens shoppingtur. Lite middag lagades och mysets kusin som varit på resande fot kom och gästade oss vilket blev glatt. Lite soffhäng och sen var den dagen till ända.


Mys....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar