torsdag 18 juni 2015

Gapskratt.....



Efter två långa och tuffa dagar sittandes på en stol tog jag ut lite flex, jag ramlade in lite efter min ordinarie tid och jag stämplade även ut innan min vanliga tid. Detta var behövligt efter flera timmars övertid. Jag behövde tid hemma. Tid för myset.
Hon kom hem med fröken flickvän och jag fick världens gosigaste kram, vi satte oss på soffan på palatsets framsida och vi gick genom hennes dag. Hon avlade fullständig rapport om mat och lek.
Hon berättade att dom plockat blommor till midsommarstången. Till håret hade dom gjort en papperskrans. Hon frågade om vi kunde göra en riktig blomkrans på hemmaplan, där fick jag problem. Jag avskyr pyssel och pyssel med blommor kändes direkt opassande för mej. Jag skulle så gärna vilja men nä det kliar på hela kroppen när det är dags för pyssel.

Fröken flickvän och jag angrep vedhögen och vi lyckades få in all ved innan det började regna allt för mycket. Nu har vi några meter till sen är det proppfullt i källaren inför den kommande vintern. Härligt.

Morfar kom på besök och hjälpte oss med en bråkande gardinstång. Under tiden han pysslade med det så lekte myset och jag kurragömma, vi skrattade så att vi kiknade när vi hittade varandra. Det var helt underbart att höra hur hon gapskrattade över att jag överlistade henne med att hitta hennes gömställe.
Morfar och jag fortsatte sen med att planera för badrummen, vi mätte, filosoferade och mätte lite till. Jag tror att det kan bli väldigt bra och de ska bli helt underbart att få bestämma golv och vägga med fröken flickvän.

Nu väntar det några dagars ledighet. Lite planerad och lite oplanerad tid finns, jag ska försöka få tid med lite löpning på den oplanerade tiden. Det har blivit lite snålt med den varan den sista tiden och jag vet ju att jag mår som en prinsessa efter avslutat löppass.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar