måndag 15 juni 2015

High chaparall....

Alive helst ;)


En härlig helg i Småland är till ända.
Vi lämnade borgen på morgonen och några timmar senare anlände vi till vårt mål. High Chaparall. Stugorna var lagom stora och super fräscha. Vi kastade av oss våra sakerna sen drog vi in på området. Alla var förväntansfulla men jag anade oro. Myset är en känslig tjej vad det gäller visa saker och höga ljud och höga höjder är ett par saker som är lite småtuffa för henne.

Det första som hände var att Lucky Luke och bröderna Dalton kom i hop sej på öppen gata. Mollie blev stört ledsen så jag fick ta henne i min famn och lämna stället.
Vi gick till en inte röra marken bana och då kom hon på fötter igen. Vidare blev det guldvaskning vilket resulterade i ett guldmynt och blöta kläder.

Lianen....


Guldvaskning....

Vi spände bågarna och sköt, vi åkte ånglok och vi såg på show. En hjulångare gick runt i en kanal, den tog vi ett varv med. Vi hade en super mysig dag som avslutades i stugan med korvgrillning och tårtätning. Mollie ville inte bo med oss utan flyttade in i mormor och morfars stuga vilket gick alldeles utmärkt.

Morgonen efter startade upp med en riktig indianfrukost. Stora lass välte vi oss av maten och det gjorde oss redo för ytterligare en dag i parken.
Pilbågarna var ett roligt inslag se det angrep vi först. Under tiden vi pysslade med det var kusinerna och mormor och morfar på ett museum i parken. Showdags igen och den hade sina poänger, det skrattade högt både här och där. Våffelhuset var ett ställe som uppskattades för stora och små.

Under eftermiddagen packade vi ihop oss och körde söderut igen.
Borta bra men hemma bäst, jo så är det :)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar