lördag 13 juni 2015

Mysandet....


Förberedelse för tvätthäng...


Eftersom jag inte fick arbeta så blev jag aktiverad av mitt mys. Vi pysslade med en rad olika saker. Vi började med strandtennis, fortsatte med studsmattan. Vi hängde ut kläder och efter lunch drog vi till stranden. Den låg helt öde för våra små barfotade fötter. Helt allena på stranden. Vilket givetvis kändes lyxigt. Vi grävde i sanden, vi silade den och vi vattnade på den. Det fanns så mycket man kunde göra av bara sand.
Myset är en tuffing så hon skulle bada ett antal gången under dom tre timmarna vi var på plats. Jag badade benen lite, annars sprang jag med henne uppe på stranden. Det var helt ljuvligt att se på min lilla dotter när hon yvig i håret kom springandes emot mej på stranden. Det var ren skär lycka.

Kvällens aktivitet var ridning, det var sista gången och det var hiskligt kul. Vi gjorde gymkana med hästarna. För dagen hade myset den lilla ponnyn Sune. Det gick galant. Efter passet blev det fika och diplomutdelning. Hon var stolt som en tupp så diplomet åkte med till dagis nästkommande dag.

Japp jag fick arbeta under gårdagen men jag tog det piano, Jag jobbade bara till halv ett sen var det annat som krävde min uppmärksamhet. Det var dags att köpa inredning till våra tre badrum som ska renoveras. Det gick fint och vi fick med oss allt utom badkaret som vi ska hämta nästa vecka. Räkningen på närmare 100000 fick jag inte heller med mej hem. Tur för mej det :) Jag lever i nuet just nu och försöker puffa undan tankarna på prislappen på badrummen.

Hämtmat som svärmor var och fixade, den intogs på altanen i en ljuvlig sommarkväll. Barnen lämnade bordet och lekte bus tillsammans. Det var en kväll precis i min smak. Att den sen avslutades i soffan var inget som direkt störde. Vi rev nämligen av nya avsnitt av serien Orange is the new black.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar