lördag 6 juni 2015

Rock....



Vi tog en dag ledigt och den skulle vi fylla. Vi började med att hälsa fönsterputsarna välkomna till borgen sen drog vi till stan. Det var dags för ett samtal gällande myset, hur hon har det på dagis och hur allt funkar.
Det visade sej att det funkar ypperligt. Hon trivs bra på dagis och hon är en god kamrat vilket är viktigt. Hon äter bra vilket vi redan vet och hon är intresserad av bokstäver, siffror , djur och natur och experiment. Det låter super. Inga orosmoment någonstans och dialogen mellan dagis och oss vuxna funkar utmärkt.

Vi drog hem nöjda och belåtna och förnsterputskillarna hade redan lämnat Jockarp. Lunchen åts i solläge på altanen vilket är ovant men ack så härligt. Gräsmattan klipptes och den första löpturen efter maran var ett faktum.
Det kändes bra, det var en lagom runda på 6 km och solen gassade, jag tror faktiskt att det var den första löpturen i sommarvärme.

En dusch och sen vinkade vi av myset som skulle till Karlshamn på shoppingtur med mormor. Jag och fröken flickvän åkte till rockfestivalen.
Människor betedde sej oanständigt och jag kan ju berätta att könet på dessa människor var av det manliga. Hua.
Vi åt lite mat och strosade runt hand i hand ett par timmar vilket var mysigt. Men jag kände dock ganska snabbt att detta liv är väldigt långt i från mitt eget. Jag känner inte igen mej och jag passar inte in.
Innan klockan var 21 var vi hemma igen och ingen var lyckligare än jag :)

Lite häng i soffan med en kopp kaffe och väldigt mycket närhet avslutade min lediga dag.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar