söndag 21 juni 2015

Stor glädje...

Pyssel....

Födelsedagsbarnet väcktes från sin rävsovning av mej och myset. Vi gick in på led med jordgubbar, chokladsås, girlanger, tomtebloss, kaffe och ljus på en bricka.
Vi sjöng för allt vad vi var värda, självklart skulle vi hurra, fyra hurra. Ljuset blåstes ut och paketet från myset öppnade. Det var en inslagen petflaska med lite klistermärken på. Glädjen såg inga gränser ;)

Upp ur sängen och jag tog en löptur på 8 km, precis hemkommen och kaffet på kokning så kom svärmor och svärfar. Firandet fortsatte alltså och det med nybakt bröd och delikata pålägg. En härlig frukost.

Myset var i pysslatagen och det höll i sej hela dagen. Jag bet ihop och pysslade med henne, Målandet funkade fint och vi målade blommor och fjärilar som mormor och morfar skulle få i ett kuvert.
Vi hade en innedag vilket inte hör till vanligheterna men vädret var allt annat än kul.

Lite bus på ålderns höst :)


Eftermiddagen kom och självklart hade jag planerat in lite trevligheter för fröken flickvän på hennes dag.
Vi lämnade myset hos mina föräldrar sen drog vi iväg mot hemligt mål. Det är alltid lika roligt att hålla målet hemligt. Spekulationerna sätter väldig fart.

Jag körde småvägar och jag körde in i byar och städer på vägen till målet.
Slutligen var det inte mycket jag kunde göra åt att hemlighålla det. Det stod stora skyltar med Eriksbergs vilt&natur. Glädjen var stor när hon insåg vart vi skulle för att fira.

Maten då. Jo den var helt otroligt fin och välsmakande. Enligt fröken flickvän gick hennes lyxiga tallrik in på tio i topp gällande god mat. Ett schysst betyg alltså :)
Hon fick en lite gåva av mej och den mottogs även den med stor glädje.
Efter mat och vin gick vi en sväng i parken hand i hand. Vi avslutade besöket med en varsin glass i strålande kvällssol. Helt underbart.

Braigadag asken med den dagen alltså.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar