måndag 29 juni 2015

Tosselilla.....

Ur vägen :)


Jag vaknade upp väldigt tidigt och en idè tog fart i huvudet. Hade det inte passat perfekt med en liten utflykt. Jo minsann, förslaget blev sommarlandet i Tossellilla.
Fröken flickvän kollade upp vilka möjligheter vi hade till utflykten och medan hon fixade med det så tog jag mej en morgontur på berget. En 6 km tur blev det och det var lagom för dagen.

Jag tog en snabb frukost och en dusch sen var jag redo. Kylväskan packades med en massa godsaker sen bar det av. Vi fick ta två bilar och där delade vi upp oss en aning för att underlätta bilåkandet. 09,00 var vi på väg söderut.

Vi kom fram i lagom tid men vädret var inte med oss, det var en mulen och kylig förmiddag med inslag av små små regndroppar. Detta gav som väl med sej under dagen och avslutet var soligt och varmt.



Kul för stora och små....


Karusellerna användes flitigt av trissen. Favoriten var även i år den lilla gröna bergbanan larven. Dom brydde sej inte om att hoppa av larven efter avslutat åk utan dom satt snällt kvar och sen åkte dom med nästa och nästa och nästa tur. Dom var helt underljuvliga där dom satt och tjöt i högan skyn.
Det paddlades kanot och trampbåtar trampades. Det hoppades på stora uppblåsta kuddar och det köptes glass. En helt fantastisk dag med små barn som var på topphumör.

För att dom inte skulle slå ihop fullständigt på vägen hem drog vi inom Åhus och en pizzeria där. Perfekt avmätt. Inga barn somnade innan vi var hemma i palatset. Klockan stod och hoppade på åtta innan myset och jag damp ner i bingen. En bra, rolig, glad och jobbig dag var till ända.
Tack alla inblandade för en toppendag :)

Stor och liten....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar