måndag 27 juli 2015

Bad och Indianmat......

Fingerfärdig....


Vem bryr sej om att regnet öser ner? inte vi i alla fall. Vi lastade in oss och körde till Växjö och till dess äventyrsbad, det var helt perfekt, vi låg i flera timmar.
Vi åkte forsen och vattenrutschbanorna, vi hoppade från kanten och vi simmade ut utomhus. Vi plaskade lite i bebispoolen och vi simmade. Efter tre timmars bad fick vi vuxna nog, barnen hade förmodligen orkat plaska några timmar till.

Vi tog en fika på cafe sen körde vi vidare mot hotellet. Där checkade vi in och lite häng på rummet innan det var dags att göra stan. Vi promenerade och kikade på restaurangalternativ längs vägen. Inget föll oss i smaken, inte förrän vi såg en skylt med Indisk text. Där slog vi läger, vi fick uppleva en helt fantastisk måltid. Barnen åt kyckling och ris och det gjorde även jag, men jag valde ett något starkare alternativ.

På vägen hem gick vi inom en Ica butik och ett varsin chokladrulle köptes och betalades av dom små. Vi vuxna var mätta och nöjda och hoppade chockladinvesteringen.
Nattningen blev lite fnittrig då två små tjejer skulle dela dubbelsäng, det var spännande och det triggade till bus.
När dom somnat kollade vi på teve vilket är något som är väldigt ovanligt, det var riktigt mysigt. Jag somnade i fröken flickväns armar vilket självklart var ännu mysigare än själva tevetittandet.

Morgon efter bjuds det på en riktig brakfrukost och efter den begav vi oss hemåt. Jag hann med en löptur och en dusch innan vi skulle på kalas.
Kalaset blev lyckat och det bjöds på fantastiskt goda och fina kakor till det var det trevliga samtal och inspiration gällande pärlplattning. En fin helg helt enkelt.


Fullt röj....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar