tisdag 21 juli 2015

Barnens gård.....

Mjukare än Sigge :)


I bland blir det inte som man tänkt sej och väl är väl det. I bland kan det faktiskt bli tusen gånger bättre.
Jag hade dagen inrutad till att följa en hel hög med andras viljor. Så såg det ut när jag klev upp i alla fall. Det förändrades och har man semester så har man och då ska man kunna göra saker spontant.

Så i stället för att jobba med badrummen och sätta staket i hästhagen, vidare att köra till miljöstationen och lyssna på en massa gnällig barn så stängde jag dörren om palatset och körde några mil till östra Blekinge. Närmare bestämt till barnen gård.
Vi checkade in och hade en fantastisk dag. Vi klappade kaniner och getter, vi kastade ägg, vi åkte hölasset och vi badade.

Det kom en liten uppfriskande skur vilket man vant sej vid att det gör sommaren 2015, då passade vi på att gå in i målarhuset och där levererade vi teckningar på löpande band.
Myset åkte vattenrutchbanan och jag trodde aldrig att hon skulle våga, men hon visade sej vara en riktig liten tuffing.


Tuffing....


På väg hem somnade hon i bilen och med det räknade jag med att kvällen skulle bli längre än vad jag planerat. Så när vi kom hem kunde jag sätta fart och göra lite av det som jag skulle gjort mitt på dagen. Vi satte staket i två timmar så halva palatsets hagar är nu uppiffade och det gjordes till en underbar solnedgång, inget att klaga på där alltså. Enkelt.

Vi blev sittandes i soffan innan nattningen och det var en skön och avslappnad stund. Inga måste, inte just då.
När myset somnat tog jag tag i badrummen igen och det var en skön kvällssyssla.

Morfar får konkurrens...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar