söndag 5 juli 2015

Dagar att minnas....

Våglig....


Ännu en het dag i paradiset. Beslut fattades tidigt att det var nära vattnet vi skulle varar. Klockan tio checkade vi in på poolområdet i Hällevik. Vi var nästan helt ensamma men det var bra och de varade inte så länge.
Det var varmt i vattnet och myset låg i stora delar av den tid vi var på plats, lite paus för mat från mattermosen och glass.
Jag vågade mej ner i vattnet jag med och det var underbar tid med mitt mys.

Vi åkte hem och myset hade en timmes siesta för att orka med de kommande aktiviteterna.
Vi kidnappade kusinerna sen åkte vi till några vänner för att grilla. Det blev en härlig stund med lekande barn och god mat.
Från gillandet drog vi vidare på festival. Vi lyssnade på Mariette som sjöng på torget. Vi åt glass och vi åkte karuseller.
Pigga och glada trots att bells gamla uppfinning visade på 23,00. Vi tog oss hem till byn, kusinerna stannade kvar en stund i soffans hörn. Halv tolv fick dom följe hem av fröken flickvän. Myset och jag angrep en saga och svett i håret somnade hon nöjd och glad.

Svansjön...


Vi vuxna tände ljus på altanen. Det var en helt underljuvlig kväll som jag aldrig ville skulle ta slut. Jag satt med min kärlek i famnen och mumsade pop corn mitt i natten med bara små stearinljus tända. Allt var stilla och tyst. Det öste energi över mej, jag var helladdade med styrka när vi slutligen beslutade oss för att gå inomhus.
Detta är dagar att minnas.


Triss i mysande...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar