fredag 17 juli 2015

Överraskning....



Fröken flickvän hade kokat ihop en överraskning till mej och den skulle innefatta det mesta. Du ska vara klar klockan elva och bilen ska vara tankad, så löd order.
Bästa att lyda och för att vara på säkra sidan tvättade jag bilen också.
Första hållplatsen blev hos min mor och far där skulle myset hoppa av.
Vi körde vidare till Valje och där hämtades tant N med sambo upp sen bar det iväg. Vinet öppnades och samtalen var många. En supertrevlig biltur ner till Malmö blev det.
Vi visste inte vad vi skulle och inte vad vi skulle göra. Det är något jag uppskattar svalt. Jag gillar att ha kontroll, men här fick jag vackert släppa lite på det.

Vi checkade in på hotellet mitt i stan, en liten snabbvisit på rummet sen gick vi till vårt resesällskaps rum och där hade det dukats upp med godsaker i form av en ostbricka.
Mer vin och mer samtal. Så mysigt, så vuxet och så enkelt. Att ligga i en säng och käka ost och ha fina vänner och sin stora kärlek som samtalspartner det är väldigt lyxigt det.

Vi tömde brickan och gick ut. Stan gjordes och det var i sakta mak. Sakta, sakta men så lagom. Vi var nära varandra hela tiden, en arm runt en nacke eller en hand att hålla i. En smekning på ryggen och en puss på munnen när helst vi ville. Det var verkligen tid vi behövde ihop och vi utnyttjade den till fullo.

En tur till hotellet för mys och uppfräschning sen var det time för den planerade middagen, jag var säker på att det skulle bjudas på Indiskt och såg med det framemot middagen väldigt. Men nepp, fel tankar, i stället hamnade vi på en jättemysig restaurang vid ett avskilt bord där inget störde. Jag fick känslan av att det bara var vi där.

Vi avslutade besöket några timmar senare och valet var karaoke eller hotellet ;)
En promenad genom stan på jakt efter sötsaker sen strandade vi på hotellet.
En helt underljuvlig dag var till ända och jag var väldigt tacksam över att den hade ordnat så fin för oss. Att vi bara fick vara liksom.

Hotellfrukosten vältes ner dagen efter och efter det väntade hemfärd och även den innehöll intressanta samtal.
Ett tack till alla inblandade är på sin plats. Tack :)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar