fredag 31 juli 2015

Rännstensungar....



Pang. Och där gick jag in i jobbväggen. Nu får det vara bra för denna veckan, fyra dagar får räcka.
Jag stämplade ut vid fyra och begav mej till undantaget för att hämta mitt mys som redan kommit hem från dagis. Hon var på toppenhumör och hon pratade på likt en radio. Vi tankade bilarna och gjorde dom redo för några dagars ledighet, man vet ju aldrig vad det bär hän.

Vi fick frågan om vi var hungriga när vi kom innanför dörren. Svaret blev nej. Pärlplattan drogs fram och där satt hon.
Jag bytte om och gjorde mej redo för utfärd. Myset lämnades hos morfar och fröken flickvän och jag körde till Norje för att gå på teatern Rännstensungar. Det var många kända ansikten på plats och självklart pratades det löpning. Det är helt klart en bättre isbrytare än vädret. Alla kan liksom likadant med vädret relatera till löpning. Det är så himla roligt att det är så lätt att prata med allt och alla.

Pjäsen var hyfsad, det var lite segt i början men när den väl kom igång var den bra. Det var trevliga inslag med musik i form av allsång. Jag gillar konceptet.
Det var paus i mitten och även då samtalade jag med en massa folk. Super trevligt. En social afton helt enkelt.

När vi åter kom hem till byn fick vi rapport om vad myset och morfar gjort. Dom hade grävt efter mask till kommande fiske och dom hade planterat ett träd och dom hade ätit chips. En helgreat kväll även för dom alltså.
Vi åkte hem och det var bums hopp i lopplådan för myset. För mej blev det löpuppladdning i soffan med en skål pop corn.


Nytt träd...
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar