onsdag 29 juli 2015

Stenbrott....

Äventyr...


Jag har åter stämplat in på glädjefabriken, det är extremt lugnt på bruket just nu. Den stora massan har semester, men inte jag.
Det har funkat fint trots att det varit lite ensligt på kontoret.
Jag har haft besök från Tjeckien och från Finland vilket var trevligt. Vi pratade om Östersjön och om vad det finns för fisk, jag fick ju bjussa lite på mej själv så jag visade glatt upp fotot på mej med världens minsta fisk. Dom flinade och visade med armarna vilken bjässe dom tyckte att det var jag dragit upp. Jag flinade jag med ;)

Ett litet frö sattes på helgens kalas och det var ett litet pärlfrö, detta lilla frö har under veckan växt sej större och större och det har levererats pärlplattor på löpande band i palatset, all ledig tid så sitter det flickor runt pärlplattebordet.

Jag fick ta en promenad under pärlandet en dag, det kliade i hela kroppen på mej, jag måste ge dom en stor eloge att dom klarar sitta timme ut och timme in och pilla med dessa små färgglada pärlor.

Mollies kusin kom och gästade oss till middagen i går och när tallrikarna slickats så började de pärlas igen. Hua.
Jag tog en löptur på berget som innefattade mördabacken, jag var grymt stark och jag hade kunnat fått en rekord tid om det inte vore för att jag träffade på lite kändisar på vägen.

När fröken flickvän skulle på ett träningspass så tog vi tillfället i akt att köra till ett ställe jag länge velat utforska, ett gammalt stenbrott.
Det ösregnade när vi kom till platsen så vi stannade kvar i bilen en stund. När det lättade gick vi stigen fram och på plankor täckta med hönsanät balanserade vi sen. Kusinen tog täten och efter kom myset och jag. Det var spännande och längs vägen kastade jag ut lite chokladguldmynt som myset hittade på vägen tillbaka. Hon blev helt lyriskt över mynten. Vilken skatt :)
Vi hade en riktig superkväll som avslutades med att myset stupade i säng av trötthet efter en dag på dagis och kvällsäventyret.

På väg...

Framme....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar