tisdag 14 juli 2015

Svettlöken....

Iskall :)


Aktiv som bara den. Den sista veden kördes in i källare i ett hett och kvavt väder. Jag svettades enorma mängder. Men nu är det minsann fullt inför den kommande vargavintern.

Det var lika bra att fortsätta svettas. Jag hoppade i löpaskorna och tog en liten tur på 6 kilometer. Jag var pigg i starten och allt kändes lätt. Det varade inte så länge, värmen slog till och svetten forsade av mej, tinningarna pulserade och benen var tunga. En helt vanlig sommarlöpning. När jag kom hem var kroppen helt fylld av blåsor, detta är baksidan på löpningen, det är väldigt äckligt att vara helt knottrig på hela kroppen. Möjligt att jag får införskaffa någon slags kylväst.

Den lilla bonnen :)


Jag var inte klar med dagen än, nepp. I jobbarbyxorna och ut med röjsåget, det jobbade jag med under två timmars tid. Jag blev lite jalu, jag hade blivit av med massa vätska och matintaget var inte det bästa. Skärpning.

En sval dusch sen väntade det gurkplock. Här ska läggas in gurkor. Myset var den enda som ville hänga med mej ner på Vesan. Vi slapp att krypa i raderna, istället tog vi och plockade i gurklådan direkt.
Full fart hem, vi skulle till miljöstationen och till affären. Miljöstationen för att dumpa saker och till affären för att köpa nya, visst är det lite komiskt.

När vi handlat klart enades vi om att äta ute, det var tillbaka i gamla banor igen. Det där med semester och laga mat går inte precis hand i hand. Det får bli skärpning även på det området.


Lätt plockat :)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar