söndag 9 augusti 2015

Kan själv, typ allt....

Kan ro själv.....


Ja det var som vi befarade, kräftorna var inte på hugget, myset var det dock. Hon vaknade före utsatt tid så innan klockan sex satt hon i bilen på väg till kräftburarna. Jag är så spänd berättade hon, jag bara log åt henne.
Vi rodde ut med båten och självklart skulle myset ro. Hon kan allt hon den lilla fröken.
Vi drog upp burarna och hade lite morgonmys där i båten. Vi pratade och tittade på kräftorna som vi sen åter släppt ut i det fria.

Hem och lite frukost i magen sen drog vi till affären, det är skönt att styra med det tidigt på dagen för sen är det liksom gjort.
Resten av förmiddagen gjorde vi inte många knop. Vi satt i soffan, myset kollade på Micke och Molle och jag läste en go tidning.
Vi kramades lite i bland och jag berättade för myset att jag var glad över att jag fått en såndan kramgo tjej. Du är bra på att kramas mamma fick jag till svar. Mitt underbara lilla mys.

Efter filmen och tidningen tog vi en cykeltur, det var hysteriskt hett och kvavt. Nästan olidligt. I detta otrevliga väder skulle jag ge mej på en löptur. 12 km kortades av innan starten till 8 km och det var bannemej precis jag fixade det. Det sprutade svett om mej och jag drack som en kamel när jag kom hem.
Lite häng på altanen sen drogs grillen igång. Det blev en härlig kväll då vädret blev något okvavare och vinden ökade något.

Kan även detta....;)

Men inte hålla. Det kunde hon inte :)


Det var en bra lördag helt enkelt.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar