torsdag 6 augusti 2015

Kvalitetstid....

En kvällstur på berget...


Det har varit mycket trevliga, givande och sociala dagar på jobbet. Det har verkligen varit en vecka som varit en mjukstart för många efter semester och detta är något som jag som skiftare aldrig märkt av innan. Det är kul att se olikheterna och skillnaderna mellan skiftgående personal och daggående.

Myset har haft tuffa dagar nu eftersom jag själv lämnat henne på dagis, detta är ovanligt och har resulterat i att uppvaket har blivit redan klockan sex på morgonen. Myset är en sjusovare och avskyr tidiga mornar men det har gått himska bra.
Nattningen har skett tidigt vilket gett mej möjlighet att ta en löptur på berget. Detta var helt underbart. Sommarkvällar när dom är som bäst.

Ett tvåårs kalas har vi hunnit med, lilla mini firar snart sin andra födelsedag och kalaset var ju givet men på grund av en resa till helgen så firade vi en dag i veckan, det funkar fint det med.

Jag har även hunnit med att investera i lite ny fiskeutrustning. Ett sprillans nytt kastspö som kommer att testats inom en snar framtid. Det ska bli spännande och se vad som kommer att fastna på kroken.

En afton i soffans hörn på altanen har det bjudit upp till. Det har vi längtat efter. Sällsynta kvällar denna sommaren. Det är något speciellt det där med att sitta ute och se solen sänka sej bakom berget. När alla små flygfä surrar runt som svalor har fest på. Doften av vildkaprifol och nyslaget gräs. Att ligga på rygg och kika upp mot himlen och se flygplanen passera hört där uppe. Molnen som sakta sveper förbi. En häst som frustar och en katt som mjuar. Det är en tid att njuta av och japp jag har vett till det ;)
Älskade Jockarp.



Jockap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar