tisdag 4 augusti 2015

Teaterdags igen.....



Lite arbete piffade till måndagen. Det var en hel del som kom tillbaka efter sina semestrar men långt i från alla. Självklart blev det en hel del samtal under kaffepauserna om vad alla pysslat med under sina lediga veckor.
Det var härligt att höra alla berätta om vilka äventyr dom varit med om. Pigga och glada var dom flesta också.

Myset blev hämtad på dagis av mormor och efter avslutat jobb körde jag bums in till Karlshamn för att möta upp med resten av familjen.
Vi blev en härlig skara som skulle fira min fars födelsedag. Tio pratglada personer på en restaurang, det var livat.
Alla åt som små hästar vilket var bra för efter maten stundade det teater. Jag har fått så mycket kulturella inspel denna sommaren men än är jag inte mätt på det.
Föreställningen för dagen var Emil i Lönneberga som spelades i Bellevueparken. Miljön var fin och teatern var superbra, det var mycket sång och musik och jag är väldigt svag för just det så mej passade det perfekt. Mollie satt i mitt knä stora delar av föreställningen, hon ville mysa sa hon. Vid en del tillfällen skrattade hon rakt ut och väldigt ljudligt hon tyckte det var kanonkul men den lille busige grabben Emil, kan hon ha känt igen sej måntro ;)

Vi vinkade av dom andra vid nio tiden och begav oss hem mot byn. Pang en trafikolycka på E22:an stoppade vår framfart. Vi blev stillastående en bra stund. Ett par bilar framför oss visade det sej att en av Mollies dagis kompisar satt i. När vi såg varandra kom dom fram till vår bil och tjejerna kramade varandra där mitt på vägen. Det var underbart att se deras spontana sida och glädjen över att ses. Det var väl det roligaste med de stoppet, allt annat var bara jobbigt, tråkigt och frustrerande.
Jag undrar även hur det gick för personerna som var inblandade i olyckan.

Nattningen gick supersnabbt och innan myset somnade sa hon:
- Jag älskar dej som du är mamma.
Jag antar att hon tänkte på vad Emils mamma sa ett flertal gånger under teatern gällande sin lille son.
Jag log åt henne och pussade henne i pannan innan jag lämnade henne lugnt sovande.


På helspänn innan teatern :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar