torsdag 20 augusti 2015

Tips....

Tjoho...


Arbetet med projektet blir bara mer och mer intressant, nu går vi snart in ett nytt skede och det är när maskinerna vi ska ha i den stora byggnaden kommer. Alla är på tå och på bettet, vi vill alla att det ska bli lyckat och bra och min främsta önskan är att det ska vara en säker arbetsplats både under själva uppbyggnaden och när allt ska tas i drift.
Vi jobbar på helt enkelt.

På familjefronten har vi varit aktiva, vi fortsätter att njuta av sommarkvällarna. I tisdagskväll begav vi oss till Sandviken och det gick superhöga vågor i små barns ögon. Mollie dök igenom vågorna och hon blir bara mer och mer våglig i vattnet.
Vi grillade vid lekplatsen och tjejerna hittade ett par grabbar som var lite äldre att leka med. Dom lekte tagen och det fnittrades och tjöts om vart annat. En helt perfekt kväll.

Namnet ska skrivas ;)
Jag har lyckats pressa in en liten löptur i veckan men det känns inte riktigt tillfredställande, nu hoppas jag att jag ska lyckas få till en långtur på berget till helgen. Jag behöver några mil i veckan helt enkelt :)

I går testade vi en liten ny grej med tjejerna. Tipspromenad i Tredenborg. Superkul. Tjejerna spanade efter frågorna och dom lyssnade noga på alternativen. Jag tog en bingolapp, det kändes lagom med tanke på barnens tips. Det är viktigt att vara behjälplig.
Sparbanken bjöd sen både på korv och glass, lekplatsen bjöd på lek. Det var ännu en helt fantastisk kväll med trissen och svärmor och svärfar.
Det är lättlevt nu :)

Nattningen gick fort efter att små sommarsmutsiga fötter fått sej en liten tillpiffning i badet.
Fröken flickvän hade högläsning för mej i boken om Kebnekaise, Jag drömde mej bort ett tag och den drömmen avslutade min dag.

Tillsammans är dom svårslagna :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar