söndag 16 augusti 2015

Två år med fröken flickvän.....



Gräsmattan behövde piffas till och det passade fint efter morgonkaffet, myset var osugen på att åka med så hon chillade med mormor en stund.
Fröken flickvän hängde i syrummet och hon levererade verkligen, en klänning till sin syster, ett par småbyxor till myset, ett linne till mej och lite justerade på mysets nya linne. Renovering av en jacka till min far som på något märkligt sätt blivit överkörd av gräsklipparen. Det verkar vara ett småfarligt jobb det där.

Dammsugning av huset och sen började sista smörjelsen på badrummen. En golvbrunn som skulle bilas upp gjorde att tidsschemat ändrades något. Hiltimaskinen funkade inte så en annan fick fixas. Detta lilla jobb återstår nu och det börja brinna i knutarna, en dag till sen kommer dom redo för att göra underverk i våra nu massakrerade badrum ;)

Kusinerna kom på spontanbesök och det ena ledde till det andra. Bion Nicke nyfiken gick klockan två och alla utom fröken flickvän ville följa med. Så tre kusiner, jag och myset mormor begav oss till stan.
Innan bion hade jag ett litet uppdrag, det var att hämta nummerlappen till kvällens löplopp. Det gick smidigt och in i full rulle i biosalongen med hela gänget.  Filmen var jätte trevlig. Rolig och helt ofarlig. Det gillas.

Loppet då, jo klockan 22.00 gick starten och det var ett fint lopp med marschaller i hela stan, folk och musik. en riktigt härlig fest. Jag var pigg och hade spring i benen men den tuffa vinden på bron gjorde sej påmind det andra varvet. Jag var väldigt sliten när jag sprang i mål. Sliten men nöjd ;)
Härliga och öppna människor men samma intresse samlades på torget för prisutdelning, ingen vinst för oss denna gången men vad gjorde väl det.

Efter duschen dukade vi fram en ostbricka och den fick avsluta firandet av våra två år tillsammans :)



Redo för ös....
Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar