lördag 15 augusti 2015

Vandring.....

På väg....


Ledig dag och en underbar sådan.
Sovmorgon och mys med min dotter. Hon skulle hjälpa mej med morgonkaffe vilket inte gick så bra. Medan jag var ut ett ärende hade hon hunnit glömma bort hur det var man gjorde därför låg bönorna och flöt i vattnet i kaffebryggaren, sanering.
När hon kom på att det var fredag så frågade hon om hon fick ett glas Oboy, det fick hon och hon blev så lycklig så hon studsade med Oboy förpackningen, självklart öppnades locket så hon fick Oboy pulver i hela ansiktet och köksgolvet blev chokladbrunt. Vad skulle dagen mer bjuda på när den startat så oturdrabbat?

Oturen släppte som väl var och vi for in till bibblan i stan, det var för tok för länge sen vi var där. En hel hög med böcker föll myset i smaken och jag tog med mej ett par stycken jag med.
Vi tog en vända till cafét där valde myset glass och jag tog en smarrig smörbulle.
Vi mötte upp av fröken flickvän som varit hos frissan och vi begav oss till Rinkaby rör för att komplettera lite pinaler till våra nya badrum. På måndag kommer firman som ska piffa till det och det kommer bli urtjusigt ;)


Hem och i vandringsutstyrslen och väskan packades. Vi hade en plan. En vandringsplan och det var att vandra till Grundsjön och hem igen. Vi tog med oss barnvagnen för att underlätta för Mollie. Turen gick fint och väl framme startade vi upp grillen. Mormor, morfar, morbror och kusinerna kom och sällskapade oss. Det blev en mysig kväll.
På väg hem liftade Mollie och barnvagnen med mormor och morfar och fröken flickvän och jag vandrade hem, när möjligheten fanns att gå offroad så tog vi givetvis den. Det blev en småsnårig historia men känslan var enormt avslappnad och skön.

När vi kom hem möttes jag av mitt lilla mys som fått nya fina kläder av mormor, hon var som den stoltaste tupp i en hönsgård. Hon har tur hon lilla fröken Vilhelmsson.




Idag har vi jubileum i palatset, det återstår väl och se hur det ska firas ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar