lördag 26 september 2015

Äpplen....



Vi tog ännu en lugn morgon, flex är kanon bra. Myset var pigg och glad när hon hoppade in på dagis. Hon gillar verkligen tusenfotingen. Vi kramades och jag uppmanade henne att hon skulle vara snäll vid fröknarna och sina kompisar. En kram till och en puss igenom vinkfönstret sen körde jag.

Jobbet såg liknande ut som dagen innan. tempot var högt och jag fick mycket gjort. Vissa saker gör mej oxtokig och det är när man får fin personlig utrustning av företaget och inte bryr sej om att använda den. Hur dum får man bli?
Detta resulterade i tre riskobservationer på samma sak. Vilket i sin tur gjorde att jag blev uppringd av chefen.
Jag tror att trägen vinner men ibland tvivlar jag.

Jag lämnade bruket något lättare i sinnet och drog in till stan för att investera i ett par nya innerdörrar. Jag tror att 2015 kommer att gå till historien vad det gäller mej och affärer. Jag har gjort några sjukt grymma affärer och det ser inte ut att slut.



En tjej som läser min bok hörde av sej och berättade vad hon tycker. Det är super kul speciellt när vi inte har en aning om varandras liv. Roligt är det självklar att det fortfarande är människor som läser den för första gången och att den berör. Jag är stolt.

Jag har hunnit med en löptur som landade på 18 km efter det tog jag en lika lång cykeltur. Det känns fint i kroppen när luften i och med hösten är lättare att andas.

Äppeltavlan i Kivik har vi kollat in. Grymt mycket folk vilket gjorde mej trött. Vi drog vidare till en lekplats och sen vidare igen till en restaurang.

Kvällarna vi haft dom senaste dagarna har varit fina, vi har hunnit med trerätters middag och vi har legat på golvet och spelat Alfons Åberg spelet.
Lättlevt.


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar