torsdag 10 september 2015

Astrid och kurs....

Den klassiska bilden ;)


Hela söndagen befann vi oss i Astrids värld. Den är fantastisk för liten och stor.
Alla var glada och lyckliga och helt slut när vi åkte hemåt. Dom små somnade och det fick vi sota för när vi väl var hemma och nattningen skulle ske.
Myset somnad 22.00, på tok försent, speciellt när min väckarklocka ställdes till kvart över fyra nästa morgon. Klök.
Jag hasade mej upp och hoppade in i den väntande taxin som tog mej vidare till Kallinge, vidare därifrån med fly till Stockholm.

Det var dags för ännu en kurs. I underbar miljö fick jag lära mej nya saker och träffa nya människor, livet var enkelt.
Enkelt var det även med träning, fyra löppass på tre dagar levererade jag, go känsla. Men så slapp jag tvätt, disk och matlagning. Ja faktum är att man inte ens ska ta bort tallriken från bordet när man ätit klart, helt sjukt lyxigt, det känns som ett träningsläger.




Jag gick och la mej tidigt på kvällarna för att jag skulle hinna med ett löppass innan frukost och kursstarten. Det är välbehövligt att röra sej under dessa annars så stillasittande dagar. Jag blev utsövd, fulltränad och bortskämd. Härligt för en småbarns förälder ;)
Jag har träffat så mycket intressanta människor, allt från busschaufförer med elva barn till lappar och polacker, till människor som jobbar inom psykvården, lokalvårdare till gruvarbetare. En salig härlig blandning.

Myset har bott hos mormor och dom har hunnit med en hel del dom med. Nya gympadojer har investerats och en en ny gympadräkt som hon använde på sitt först pass på gymnastiken efter sommaruppehållet.

Dom hade även hunnit med att rulla köttbullar och badat bubbelbad. På dagarna var hon på dagis och där hade det inte varit några ledsamheter. Hon hade i vanlig ordning levererat i ateljén.

Nu när jag åter befinner mej på Jockarpskmark infinner sej den klassiska känsla: Borta bra men hemma bäst.

Yeaaa så kul vi har ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar