onsdag 2 september 2015

Kakbak....

Baka, baka liten kaka...


Är man ledig en vecka får man vackert räkna med att det blir väldigt mycket på spisen när man väl är tillbaka på jobbet. Möten från morgon till kväll och där emellan lite socialt med arbetskamrater, det är viktigt.
Det ser fullt ut resten av veckan och helgen den är fullbokad den med.

Jag har ju ett nytt litet projekt på gång som jag just nu bara uttalat för att smaka på orden och på känslan. Jag tror inte att det är omöjligt på något sätt men jag vet att det kommer att krävas väldigt mycket från mej och från mina nära för att få det att gå i lås.

Om planen håller och jag är i bra form är tanken att jag nästa år ska springa ett ultra lopp mellan Sälen och Mora, I fäders spår-för framtid segrar. Detta lopp är nio mil långt så träning kommer att behövas. Jag tänker starta redan i morgon med att ta cykeln till jobbet och springa hem, en lagom tur :)

På familjefronten har det varit lugnt, middagen har stått på bordet när jag anlänt på kvällarna och familjen har varit samlad kring middagsbordet. Vi har bakat tillsammans och det har lekt med emballage. att det kan vara så himla roligt.

Badrummen håller nu på att formas till något väldigt fint, min far har förbarmat sej över oss och fixar och donar när vi är på jobbet. Duschen är uppsatt och skåp och övrig inredning hänger snart på rätt plats.
Det är viktigt för nu börjar snart arbetet med badrum tre och allt ska vara förberett och klart om bara några veckor, fullt ös även med det alltså.


Litet hus....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar