måndag 28 september 2015

Löpning och bad....

Sockar på efter badet :)


Söndag morgon började med 18 km löpning. Det har varit en mycket fin träningshelg. 3,6 mils löpning och 18 km cykling. Detta utan att vara plågad någon gång. Jag är i schysst form helt enkelt och det är en härlig känsla.

Efter löpningen tog jag en banan på stående fot sen bar det i väg till badhuset i Olofström. Vi hade en toppen förmiddag då det var snålt med folk och varmt i vattnet. Myset dök från kanten och hon skulle hoppa i min famn och hon skulle hoppa över mej, hon skulle hoppa överallt. Hon var som en stor valross i vattnet.
Puffarna åkte på och av om vart annat. Vi skrattade och vi pussades och kramades i vattnet. Det var så mycket kärlek.

Vi snyggade till oss och åkte hem, fröken flickvän hade fixat lunch och den ställdes på bordet när ramlade över tröskeln. Lyxigt.
Maten i magen sen gick vi likt rödluvan till mormor med en påse bullar. Kaffe och bulle i en underbar höstsol. Livet var så enkelt just då. Underljuvligt.

En liten promenad med kamphunden...


Myset stannade kvar och spelade spel med mormor och jag tog tag i gräsklippningen, det var verkligen behövligt. Långt härligt tjockt grönt gräs klipptes av. Det luktade sommar.
Jag avslutade klippandet och hämtade min lilla dotter.
Vi behövde potatis till middagen och begav oss ner till vesan med skottkärran och hackan. Mollie älskade att hacka, fröken flickvän och jag fick göra den trista delen, den med att lägga potatisarna i säcken.
Det blev en härlig stund där i potatisstycket, promenaden upp och ner var ljuvlig den med. Allt var bra den härliga söndag.

Vi började genast fixa till potatisarna när vi kom hem, middagen skulle lagas. Alla hjälpte till.

Storbonden ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar