söndag 13 september 2015

Planer....

Nattninga av gossedjur....


Myset ropade:
- Mamma är du vaken, jag fnittrade lite och svarade. Japp jag är vaken. Jag kröp ner till henne en stund i sängen och vi smidde planer för dagen.
En sak som inte var med på dagens plan var pärlining, detta startade upp innan klockan slagit sju. Jag förberedde mej på en tuff dag :)
Frukosten åkte ner och till det blev det Oboy, det bjuds det på endast en dag på helgen och det funkar fint. Inga diskussioner om det.

Vi drog iväg till Ekohallen och där fick vi hänga på låset en stund. Vi var ute efter ett par paxfläktar till badrummen och även lite annat smått och gott. Ett par lusentappar fattigare körde vi in till biblioteket i stan, vi behövde lite nya böcker och på det stället är det oftast gratis att hänga.
Jag beställde en ny bok till mej som förhoppningsvis kommer in under veckan, myset drog till med ett tiotal böcker och dom skulle börja läsas direkt när vi kom hem.

När mormor slutat dagens arbete så var myset dit bjuden och jag skulle springa en sväng. Den svängen slutade på 14 km. Jag hade sällskap av Zlatan i hörlurarna. Det går fint att lyssna på ljudbok men tiden blir betydligt långsammaren än men musik, varför vet jag inte.
En snabb dusch sen blev jag upphämtad för vidare färd till till en fiskerestaurang i Karlshamn. Alla tömde sina tallrikar och myset och mormor tog en glass till efterrätt. Glidare.

Kvällen blev slapp, lite häng i soffan sen blev det sagoläsning för hela slanten.


Många till bords....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar