söndag 20 september 2015

Prio.....

Tripp, trapp, trull....


Vissa dagar gäller det att prioritera. Gårdagen var en sådan dag. Jag tog förmiddagen fritt från allt och alla och gick och la mej med en bok under näsan. När hände det liksom? Det kändes väldigt skönt att kunna låta sej släppa alla måste och bara vara. Boken heter ät och spring och handlar om en ultramaratonlöpare som är vegan. Den kombon tillhör nog inte vanligheterna.

Tjejerna lekte fint stora delar av dagen och det märktes att dom saknat varandra.
Det fina höstvädret gjorde att det var utomhusaktiviteter stora delar av dagen, Förvisso hann dom med att måla på ställen där det inte ska målas på och det skedde inomhus. *Morr*

Renoveringen av badrummet tog en ny vändning då den befintliga mattan och golv drogs ut, En vända till miljöstationen och så blev vi av med det. Vidare var det en massa rester som satt kvar på gipsskivorna och det var inget roligt jobb att få bort det. Det var fruktansvärt tråkigt och dammigt. Tjejerna var behjälpliga en liten stund men sen tog leken överhand. Jag la hela eftermiddagen och kvällen med att slipa och putsa.
Och med det fick jag prioritera bort min löptur. Med det funderar jag nu ännu mer på om jag är redo att angripa nio mil i skogarna om ett år, att jag är motiverad att klara träna så mycket och framförallt funderade jag på om familjen är redo att satsa så att min tid ska spenderas ifrån dom.
Jag ger det några dagar till och utvärdera min hjärna och familjens tycke.

Nattingen blev sen men väldigt snabb. Myset var sliten efter resan och den tidiga morgonen. En dusch för mej och sen hopp i lopplådan.


Hur många får plats på en stege?



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar