lördag 3 oktober 2015

Jobb+fritid=balans....

Bästa jobbet....


Många i min närhet sa att jag inte var riktigt klok när jag berättade min senaste impulshandling. En handling som betyder att jag nästa lördag ska stå på startlinjen på mitt femte marathon och det med åtta dagars framförhållning. Jag litar på mej sej och på min kropp.
Som väl är så är det många som även säger att det fixar du galant och visst är det så ;)
Det bästa är att jag ska försöka springa mitt långsammaste lopp någonsin, eller ja, det gör mej inget om det skulle bli så. Jag har noll tidspress på mej just nu. Här är det pannbenet som ska tränas och vad kan då passa bättre än att springa samma väg fyra gånger innan jag når målgången. Det är superbra träning för mitt psyke.
Vidare kom jag på att jag ska utnyttja när det finns lopp som jag har möjlighet att springa. Det blir lite extra krydda på träningen. Jag räknar med att jag får nöta ex antal mil i min ensamhet, så fyra mil hit eller dit med sällskap är ju bara bonus. Jag är grymt taggad.

Och så blev det vips helg igen, ledigheten började med en löptur. Det var en bra start. Vidare blev det ännu bättre. Jag tog med mej dom bägge stora tjejerna och körde till Karlshamn och dess badhus. Vi hade en toppen kväll tillsammans med mycket bus och närhet. Bägge två skulle imponera och det var bra. Dom lyckades med att dyka ner på botten och hämta upp en blå ring. Dom var stolta som små tuppar när dom lyckades få tag på det omöjliga bytet. Vi hängde i badet ett par timmar så vi var lagom skrynkliga när vi kom upp.

Det var ett par mycket trötta tjejer som kom hem till byn. Barnvakten i form av mormor till lilla mini sattes genast i jobb med tandborstning och sagostund.
Själv nattade jag myset och det gick snabbare än man säger bu.

När alla sov så tryckte jag i mej middagen och efter det en glass. Jag hade en härlig tyst och stilla stund i soffan.
Fröken flickvän var på festligheter och ramlade in betydligt senare, det fanns inte en chans att jag skulle lyckas hålla mej vaken.


Bästa fritiden...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar