tisdag 13 oktober 2015

Kyss mig.....

Fin och viktig film....


Det var en ruggig morgon så mössan åkte på, allt kändes med ens omhuldat och mysigt. Jag körde till jobbet och dagen var fullmatad, helt i min smak. Många tunga bitar jobbades det med, saker som är viktiga.
Jag lärde känna en jobbarkompis betydligt djupare och det är alltid roligt, människor intresserar mej och det gör mej glad när andra människor delar med sej av sina liv.

Jag körde hem och hämtade mitt mys, det var gympadags igen och hon är stora tjejen, vi sa hejdå och vinkade sen körde jag. Det var ett personligt möte med en dam som fröken flickvän och jag skulle ha. Det var ett viktigt möte.

Under mötet fick jag ett samtal som jag var tvungen att ta, jag trodde kanske att det hänt något på gympan och att det var gympaledarna Som ringde.
Det var det inte och jag blev väldigt glad över samtalet.
Kvinnan i andra änden var dramachefen på TV4. Hon berättade att hon läst min bok och att hon tänkt på mej under en längre tid.
Vi pratade lite om boken och om hur livet såg ut just nu. Ett väldigt energigivande samtal.
Hon ville göra något av min bok men hon visste inte vad just nu. Jag blev överlycklig så klart.
Vi pratade om hur viktig frågan var och hur många som faktiskt råkar illa ut på grund av hur systemet är uppbyggt och inte bara att barn riskerar att bara få en förälder utan även hur man blir bemött i den svenska sjukvården. Vilket hon själv fått erfara. Hon berättade om sin film Kyss mig och dom projekt hon jobbade med nu. Det var imponerande, vilken entusiasm och vilken kreativitet. Sånt gillar jag.
Samtalet avslutades och jag skulle återgå till de samtal som var menat just där och då. Det blev inte så mycket med det. Tiden blev knapp och gymnasterna skulle hämtas upp.

Småttingarna satt och myset i omklädningsrummet när vi kom instövlandes. Sockersöta givetvis. Hem i full fart och lite mat i magarna sen var det vips god natt.





Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar