tisdag 6 oktober 2015

Lus och Datakunskap....

Min dag.....


Att leva med renovering i huset är ganska påfrestande i längden. Men samtidigt känns det helt rätt att ösa på nu så att allt blir klart.
Badkaret, tvättmaskin och torktumlare lyftes in på plats. Handfatet och dess skåp monterades på plats. Dörr in till badrummet sitter på plats men ändå återstår det mycket jobb innan vi är helt färdiga och kan städa ut alla överblivna saker. Och framförallt att kunna damma bort allt fint damm som ligger överallt. Just nu flyttar vi bara på det. Runt, runt, runt.
Mollie sa till mej en dag, att jag tycker inte att vi ska renovera mer, hon har sagt det flera gånger och jag undrar över vad det är som hon tycker är jobbigt.

Vi fick köra en avlusning i helgen, det var en ny upplevelse. Det har funnits information på dagis vid ett antal tillfällen om att barn haft påhälsning i huvudet av små kryp. Fröknarna har kollat på myset för att hon har så mycket hår men det har varit kontroll utan framgång på krypfronten. Men så i helgen lokaliserade vi dom allt. Både myset, jag och fröken flickvän lusade av oss. Dom andra små avvaktade vi med, dom är ganska gleshåriga och inget syntes. Man ska vara sparsam med lusmedel.

Jobbeveckan började med en heldagars kurs om styrsystemet. Det kändes bra, jag hade ganska bra koll och det känns mer än bra inför framtiden.
Mormor hämtade hem myset efter att hon avslutat sitt jobb. Skönt för oss alla.

Gympadags och mormor var chaufför. Jag sprang in, jag var tvungen att känna på formen lite. Jag har en retning i halsen som jag inte vet vilken vändning den kommer att ta, jag utmanade mej alltså lite.
På lördag måste jag vara helt frisk om jag ska lyckas genomföra mitt lopp. Ett marathon springer man nämligen inte ostraffat och är man då lite kraslig så lär det ju inte bli lättare precis.

Jag hängde i omklädningsrummet och väntade på myset, jag skulle lifta hem med dom från gympan, det var en trevlig stund att prata med dom andra föräldrarna som även dom hade blivit förvisade ut ur gympahallen.
Det är tuffa regler nu för tiden.

Vi åkte hem och jag gjorde soppa till middag, den blev måttligt populär av myset, det var ovanligt. Hon brukar välta i sej tallrik efter tallrik.
Jag brydde mej inte allt för mycket. Hon är i god form, stor, stark och frisk.

Soffmys efter gympan....


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar