måndag 19 oktober 2015

Soft söndag.....

Nya väskor ;)


Vi vinkade hej då till alla våra gäster, det blev med ens väldigt tomt.
Det tog en stund innan man kom igång med dagen, det kände märkligt.
Mollie fick fart ganska fort, hon skulle göra sej ett par handväskor av ett par raggsockor. Den flickan säger jag bara, kreativ som få och givetvis supernöjd över sin skapelse.

Det blev slutligen lite fart även på mej och jag och myset tog en cykeltur i byn, vi stötte ihop med mormor och kamphundarna vilka vi slog följe med.
Myset ville stanna hos mormor och det var ok, jag passade med det på att springa en sväng. Jag fortsatte där jag slutade dagen innan. Känslan kom tillbaka. Jag var ett med berget och varje steg jag tog kändes som välbehag i hela min kropp. Jag var grymt stark även på denna tur.
Så extremt stark har jag aldrig känt mej förut, men jag gillar känslan av att piska varje backe jag ser och ändå känna mej stark. Det har resulterat i 1000 höjdmeter på 2,7 mil och två dagars löpning. Gött.

Lite mat i magen och lite vila på soffan, sånt där som man sällan tar sej tid till, skönt var det i alla fall.
Fröken flickvän tog med dom stora tjejerna på en teater föreställning i Bromölla, jag och lilla mini chillade ihop hemma i palatset.

Vädret blev trevligt på eftermiddagen och solen visade upp sej. Då passade vi på att gå ner på Vesan och plocka potatis, nu snackar vi söndagsmys. På vägen hem plockades det sten och kastanjer, pysslet var räddat.
Efter nattningen tog vi oskulden på vårt nya fina badkar. Helt underljuvligt.

Olika uttryck....



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar