torsdag 26 november 2015

Stopp.....

Firas på dagis...


Storstopp betyder långa dagar. Även om jag inte är direkt involverad i storstoppet i år så är det ändå viktigt att vi alla hjälps åt. Jag har varit behjälplig i diverse olika saker och det har varit extremt tidiga mornar.

För att få lite distans till allt tog jag myset med mej och provade ett nytt bad, Tivolibadet i Kristianstad. Det var slitet så jag tror inte att det blir fler besök förrän dom byggt nytt.
Mollie hon var nöjd och det var en stor vinst.
Efter badet tog vi en vända till gula M:et, det har duggat tätt med besöken, för dagen lyckades jag förhandla till mej en bok i stället för någon liten skitgrej som dom envisas med att stoppa i den lilla låda.

Jag hoppade i lopplådan kvart i åtta efter nattningen av myset, jag var grymt trött.
Just nu är jag glad över att jag ådrog mej en lättare skada på mitt traillopp i helgen för jag hade inte haft ork att träna. En skada i vänsterfot har gjort mej hämmad i min gång ett par dagar. Men jag bättrar mej snabbt.

Myset har blivit firad på dagis, det bjöds på popcorn och apelsin. Hem kom hon med ett nytt hopprep vilket hon var lycklig över.
Mormor har åter funnits för myset och hämtat henne tidigare från dagis, glad över det är vi alla tre ;)

Ett tevefritt hem har gett oss utrymme för att leka ringlekar hela familjen, det är helt underbart att leka leken en bonde i vår by, sjunga fader Abraham och klappa händerna när du är riktigt glad.
Att alla i familjen stämmer upp i sång är en bra källa till återhämtning och krafthämtning. Alla är superglada. Och alla gillar dom tevefria kvällarna. När vi frågar barnen vad dom tycker om att vi inte titta på teve så säger dom att det är skönt. Snacka om Win-Win.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar