torsdag 31 december 2015

39-åringen....



Ljuvliga toner fyllde det Månsagårdska palatset redan klockan sju. Den som skulle firas var jag. 39 år, helt otroligt att jag lyckats bli så gammal ;)
Myset hurrade fyra hurr och jag fick en bamse kram av min dotter. Hon älskar verkligen det där med födelsedagar. De spelar ingen roll vem det är som fyller år, det är själva grejen hon gillar.
En kyss av fröken flickvän och utblåsning av det lilla ljuset som satt fint fast i en lussebulle.
Gåvorna var fina och jag ser fram emot det väldigt att få använda mina presenter.

Vi tog med oss hundarna och fika till skogen för att bjuda morfar. Det var strålande sol och vinden var svag. Myset drack varm choklad till lussebullen och vi tog kaffe. Underbart och enkelt.

Vi fortsatte sen firandet med en tur till Kristianstad. En timme på polisstationen fick mej på något sämre humör men fikan efteråt på det vackra cafét Duvander fick mej glad igen ;) En Killevipp för mej och en semla för myset.
Vi tog en vända inom mormor och Mollies favoritaffär Polan och Pyret. Lite nya brallor till myset på mormors konto det uppskattades.

Medaljputs.


Hem en snabb vända sen bar det av med fröken flickvän. Middag för två och jag tog en pepparstek som satt som en smäck. Myset var lämnad hos mormor och jag hade oansvarigt nog lämnat telefonen hemma. Det gjorde inte så mycket, mormor visste var vi skulle befinna oss och att lämna telefonen hemma gjorde susen för det sociala. Vi samtalade och hade det supermysigt under hela middagen, när vi tittade oss omkring på restaurangen såg vi par som satt ömsom och åt och ömsom skrollade på telefonen. Helt sjukt när man observerar och ser hur det faktiskt har blivit i samhället.

Vidare efter maten gick vi hand i hand genom stan till biografen. Underbart att sitta bredvid varandra i biosalongen och äta popcorn och titta på film.
Jag hade helt klart väldens bästa födelsedag.
Hem kom vi vid halv tio och myset nattades bums. Hon var nere för räkning innan hon han välja en bok ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar