onsdag 16 december 2015

Bära bördor....

Hmmm.


För att få in ett träningspass fick jag lämna lopplådan tidigt. Snorhalt på vägen och jag körde i sakta mak till brukets gym.
Jag var på plats 06,00 och körde hårt i 40 minuter, lite löpband, cykel och magövningar. Sen väntade dusch, morgonkaffet och arbete.

Jag hade en hektisk morgon med många förbrytare. Vissa dagar vill man bara ge upp, men något gör att man samlar ny kraft och kör vidare. Det måste vara att jag någonstans tror på mänskligheten, att det finns möjlighet till förändring.
Fröken flickvän återkopplade till mej om ett tufft möte hon varit på under förmiddagen. Det är många bördor man ska bära, andras bördor.

Det gör mej inte så mycket att det är jobbigt emellanåt. Myset är pigg och frisk och det är hon största delen av året, och så är ju även jag, så vad har jag egentligen att klaga på?
Nja den frågan ställer jag mej ibland, mest kanske för att sätta saker i perspektiv.

Jag gjorde många väldigt bra saker under mina timmar på jobbet igår och det gör att man växer sej större och starkare, vilket är viktigt.
Bruket bjöd på ett julbord och där slank det fjärde julbordet ner. Det är ingen hejd på julbordsintaget hos Vilhelmsson detta år 2015.

Myset blev hämtad redan efter lunchen på dagis, mormor och morfar hade saknat henne så hon hängde med dom hela eftermiddagen. När jag kom för att hämta henne hade hon inga planer på att följa med.
Slutligen fick jag med henne hem och även under tisdagskvällen blev det en match yatzy. Trevligt.
Innan nattningen skulle hon riva av alla sångerna till dagens Luciatåg. Hon är underljuvlig när hon sjunger. Lite läspande, lite tappade ord och lite fel ord gjorde hennes sång ännu gudomligare att lyssna på. Jag log och klappade henne på kinden och sen blev det god natt.
Innan hon somnade sa hon till mej att hon var spänd och förväntansfull inför de stundande Luciatåg. Jag log ännu mer och njöt av hennes öppenhet till mej.

Måtte jag nu bara komma loss från jobbet i tid. Dagens Arbetsmiljögruppsmöte ligger inom ramen av mysets Luciatåg, vilket betyder mycket dåligt planerande och en prioritering kanske måste till. Den prion heter Mollie Myset Vilhelmsson.

Lite chill.....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar