söndag 27 december 2015

Pysseldags....

100 bitar senare ;)


En dags vila från löpningen gjorde susen, jag var på bettet när jag gav mej upp för branterna på berget redan vid åtta på annandagsmorgonen.
Jag passerade skylten med info om att jag befann mej 120 meter över havet, Vidare rundade jag Grundsjön och sen gick det snabbt utför.
En härlig känsla i kroppen när den pressats uppför en längre tid och när man sen vänder neråt. Lätt som en fjäder.
Jag var inne i ett gott flow även med mina tankar, jag missade helt vägen ner. Huxflux svängde jag ut på asfaltsvägen utan en aning om hur jag kommit dit. De är så det ska vara.




Myset och jag hade en liten pysseldag och lekdag ihop. Vi klistrade, vi pusslade ett 100 bitas pussel, vi lekte gömme och tagen. I bland pausade vi med en liten fruktstund och pratade om livet. Det är minsann intressanta samtal med en femåring.
Kvällen bjöds det på konsert av tjejerna. Fullt ös och väldigt hög volym.
Även häst och vagn var en lek som passar utmärkt när man är två jämnåringar. Vikten är dock inte jämn. Myset är den perfekta dragaren och fröken bonus är den perfekta lilla vagnen.

Nattningen blev en enkel match, en liten saga sen var det pang ihopslagning av de små bruna. Snarkningarna tog fart omgående.


Fullt ös....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar