onsdag 2 december 2015

Sagor....



Åter igen blev det tidiga mornar. Efter stormen startades det upp ett tufft jobb med att säkra området. Vi stötte på det mesta som lättat och flugit en bit, allt från papper, plast till plåtbitar. Avspärrningsstaketen blåste omkull ideligen så det var ett never ending arbete. Men vi kämpade på och slutligen kände vi oss lugna.

Måndag betyder gympa och Myset blev hämtad av mormor för att komma vidare i livet och till gympan. Övningarna hade gått fint för henne.
Under hennes gympa pass så tog jag ett eget gympa pass på brukets gym. Det var verkligen välbehövligt. Träningen har legat ner och jag har inte fått in mer än ett fåtal pass under veckorna. Det är för lite. Just nu längtar jag till min långledighet vid jul. Då ska jag hinna med att både träna och njuta av familjen.

Tisdag och det var jag som hämtade mitt mys på dagis, jag gillar att göra det. Jag blev visad Petter och hans getter. Tydligen handlade paket ett i dagis julkalender om Petter. Petter hade fyra getter, så nu är även jag med på banan ;)

Fröken flickvän drog i väg på bjudmiddag och myset och jag chillade i soffan. Nu i julkalenders tiden har vi börjat kolla på julkalendern, men inte årets, nepp myset har valt Pelle svanslös kalendern. Hon är helt insnöad på lille Pelle just nu.

Efter grymt mycket jobb de sista veckorna kommer jag njuta till fullo av den barnfria dagen som kommunen anordnar. Myset och jag har en plan om vad vi ska göra den dagen och vi lär inte vara i byn.
Jag har även planerat in lite sovmornar. uppstigning vid 4-5 tiden är nu ett minne blott resten av veckan. Zzzzz.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar