onsdag 30 december 2015

Sortering....

Fröken bus kikar ut :)


Vi fortsätter att njuta av ledigheten. Myset hoppade upp i min säng och för ovanlighetens skull startade jag en film till henne. Hon låg där under täcket med ett tillfredställt leende på läpparna. Hon var  helt underbar att se på.
Jag lämnade henne och tog en morgonkaffe med fröken flickvän innan hon skulle vinkas av för att åka till jobbet.
Efter vinkningen myste jag en stund till i den goa sängvärmen med min lilla dotter. Det är vad jag kallar lyxiga mornar.

Vi tog tag i myset garderob och sorterade ut kläder som var i gränslandet, lagom - för små. Det är säkrast att låta henne själv avgöra i vilken hög kläderna ska hamna i. Detta resulterade i att hon fick manikänga de mesta som var i garderoben.
Vi fortsatte sen att sortera stencilhögen, nattduksbordet och bokhyllan. Mycket gjort alltså.

Vi lagade lunch ihop och det dukades för tre. Myset, mamman och bäbä. Hon matade det lilla fåret med pyttipannan som hon lagat. Det blev en trevlig matstund och efter fick jag även hjälp med disken utan någon som helst påpekande från mitt håll. Det är roligt att hjälpas åt mamma blev informationen till mej när jag berättade att jag uppskattade gesten.

Jag hade en kärleksdate med en ljuvlig kvinna på ett cafét i stan, det var tänkt att myset skulle följa med men hon ville hellre vara med mormor och morfar, helt okej för mej.
När jag kom hem från daten som avslutades med en puss och en kram så spelade vi sällskapspel alla fyra. Morfar fick styrk så det smällde om det i ballongspelet, inte utan att det var för att myset ideligen ändrade reglerna så att det skulle gynna henne. Men roligt var det.

Kvällen blev lugn, vi kollade på Andy och dinoasurieäventyret. Ett mycket intressant och spännande program. Till det blev det en tallrik glass, så jobbar vi en vanlig tisdag i december ;)

Post i brevlådan till myset...
Nu ska jag fortsätta ledigheten och fira min 39:e födelsedag :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar