måndag 11 januari 2016

En superträningsdag....

Längtan är stor....


Eftersom att jag kallt räknade med att det skulle bli omöjligt att springa i mina egna hoods var jag på väg till stan redan kvart över sju. Jag kunde lika bra starta tidigt för i stan finns det lyse vilket de saknas i mina domäner. Halv åtta drog jag iväg och rundan blev den samma som dagen innan. 12 goa km helt allena. Jag mötte endast en snubbe som var ute och rastade sin hund förövrigt låg staden stilla.

Jag var hemma klockan nio och kaffe och gröt koktes. Jag åt och fröken flickvän lämnade hemmet för hennes träning. Vi är inne i ett grymt stim just nu.
Myset och jag tog tag i pysslandet, vi målade lite i en målarbok och vi räknade lite tal. Hon är väldigt intresserade av plussa just nu. Jag skriver tal och hon räknar. Trevligt och bra.

Efter pysslandet drog vi gång med lunchen. Mollie hackade lök, paprika och svamp. Hon är helt grym i köket. Men så låter jag henne prova det mesta med. Kniven är vass men jag litar på hennes försiktighet.
Grytan vi gjorde blev himmelsk. Det är helt underbart att stå i köket och laga mat när man har gott om tid. Och att göra det med sin dotter eller sin tjej ökar bara upp den underbara känslan än mer.

Vi småpackade lite till vår kommande resa, Mollie gick självklart all in och tog fram allt hon skulle ha med sej. Jag undrar vad den genen kommer ifrån, packgenen.

En söndag är en bra dag till biomys. För dagen blev det den gode dinosaurien, myset frågade mormor om hon ville hänga med och det ville hon. Jag blev hemma och tog mej ann en andra liten löptur för dagen. Den svängen slutade på 6 km men det kändes ändå helt perfekt att komma hem dyngsvett och in i duschen, man behöver inte mata mil för att bli sådär härligt svett. 3 mil denna helgen känns faktiskt helt okej med tanke på hur väderutsikterna såg ut när vi gick in i helgen.

Kvällen roade vi oss med att flytta möbler. Dags för lite renovering och visst passar det utmärkt att göra det när vi befinner oss på en helt annan ort, en varmare ort. Att sen komma hem till nyrenoverat det är finemang det ;)

Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar