söndag 31 januari 2016

Golv och IKEA....

Konstnären ;)



Om man verkligen tar tag i saker och gör det tillsammans så går det ofta väldigt bra.
Det gjorde vi under lördagsdygnet.
Vi öste på med att flytta alla möblerna och innan golvet lyftes upp och slängdes ut på en dumperkärra som vi parkerat precis intill palatsets trappa så målade myset och jag lite. Vår konstnärliga ådra är stark ;) Hon målade hela Månsagården med stall, hästar igelkottar, katter och hundar. Jag höll mej till ett hjärta och ett par bokstäver. Hela golvet var nerkladdat innan vi började röja ut det. Tjusigt.
Det gick enkelt att ta bort det och myset, morfar och fröken flickvän och jag levererade verkligen och redan vid ett snåret var vi klara och då hade fröken flickvän även hunnit träna och ta en tur till miljöstationen.

Själv lät jag bli att träna, jag har ådragit mej någon mindre gynnsamt skada på stämbanden, jag är inte sjuk men hes så jag kraxar som en kråka. Jag avvaktade träningen för att se åt vilket håll det skulle gå på.

En gemensam och mycket god sen lunch lagades och åts. Rotfrukter och lax. Riktigt lyxigt alltså. Efter det bestämde vi oss för en utflykt.
Det bästa vi kunde förmå oss var IKEA. Vi hade en del saker vi behövde kolla och mäta på. Det gjorde vi men vi köpte inte med oss det hem. Fel bil för den utfärden kan man säga.

Kvällsteven fick myset titta på i sin lilla fåtölj i ett för övrigt tomt rum, det såg märkligt ut, men det kommer inte vara så så länge, som tur är.
Vi chillade i sängen, det fanns inget annat vi kunde göra. En vanlig dag i Jockarp när man spontan renoverar :)


Alla hjälper till...
Lite öde


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar