fredag 8 januari 2016

Morgonseg....

Kanske inte varje morgon ;)


Ibland får man bita ihop rejält för att få till träning ihop med familjelivet. Jag lite småsliten var jag allt när klockan ringde på morgonen. Trots det hoppade jag upp. Borstade tänderna och packade mat, träning och datorväskan. Jag var redo för en ny dag.
Innan klockan var sex stod jag på brukets löparband. Jag bestämde mej för 20 minuters intervall träning. Det gick fint och jag kände mej pigg. Förmodligen på grund av den tuffa turen i 10minus dagen innan. Kroppen lurades.
Jag körde lite magövningar efter löpningen och svetten pumpade ur mej. Den starten på dagen är grymt trevlig.

Jag stämplade in på bruket och välte ner några frukter och en kopp kaffe sen var det dags att ge sej ut och rädda världen ;)
Vi fick tyvärr en del olyckor med människor som ramlade och cyklade omkull i det luriga väglaget. Det gäller att vara försiktig.
Vi gick en skyddsrond och det mesta såg stabilt ut, till vår glädje.
Ett par möten under dagen och även ett par protokoll skrevs.

Jag var tvungen att stämpla ut tidigt för att hinna till mysets dagis. Väglaget var inte bra på motorvägen så det tog sin lilla tid.
Jag hann dit till halv fyra vilket var meningen. Vi tog sen en tur ner till stan, köpte ett par böcker och jag betalade även delar av höstens Chicagoresa, lika bra att betala, man slipper ju ändå inte undan.

Vi lagade en gemensam middag med en härlig låda innehållande lök, potatis och rödbetor. Till den blev det lyxig lax. Det åts glatt men faten tömdes inte riktigt, en matlåda till mej fick vi till ut av resterna.

Fröken flickvän drog på träning och jag och trissen lämnades hemma med skeppsbrott, pussel och bad i badkar.
Det blev en braig kväll.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar