onsdag 13 januari 2016

Nytt golv....

Framtida projekt....


Arbetsdagarna flyter på, det känns som om det inte är uppe i de extrema tempot vi hade innan jul men risken är att det blir så framöver. Just nu njuter jag av detta något lugnare tempo.
Vi samarbetar med utländska arbetare vilket tvingar oss att prata och skriva på lite olika språk. Det går ganska bra men ibland tjurar man fast. Vi hjälper varandra att hitta rätt. Teamwork ;) Jag är stolt och glad över vårt härliga gäng.

Myset har varit lite småtrotsig i några dagar och anledningen vet jag inte och jag har inte analyserat det något nämnvärt, jag tänker att hon också måste få ha lite stingsliga dagar, problemet är när dom sammanfaller med mina.
Men just nu i skrivande stund sitter hon uppkrupen i soffans hörn tätt intill mej. Underbart.

Vi tog en spontantur till Ekohallen, vi var på jakt efter ett fia spel i reseformat. Vi fann ingen och inte heller på Prima kammade vi in något spel. Vi berättade om svårigheten med spelet för mormor och hon utarbetade genast en plan för att lösa vårt spelproblem. Det återstår att se om hon lyckas.

Åhh så gick jag åter från ide, utvärdering till handling. Det fantastiska företag som jag jobbar på säljer golv till väldigt subventionerat pris. I går kväll klickade jag hem 60 nya fina kvadratmeter parkettgolv i ek. När det ska läggas in vet jag inte men när andan faller på finns det på plats. Nöjd som tusan självklart ;)

Packningen fortsätter både från fröken flickvän och mysets sida. Jag har fått med mina träningskläderna så just nu är jag nöjd gällande den biten.
Jag ska försöka få in ett par pass till innan vi åker. Kan vara skönt att vara nytränad innan tåg och flygresa.

Packad....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar